Alles over de tuin

Sinds 2020 ben ik in contact gekomen met permacultuur en mee gaan helpen in het bedrijf van mijn partner. Hij heeft een grote passie voor ecologisch tuinieren en legt natuurlijke tuinen aan op basis van permacultuur. De eerste keer dat ik bij hem in de tuin kwam helpen ging er een wereld voor mij open. Ik ben zelf in grote tuinen opgegroeid en werd er altijd bij betrokken. Toch was dat niet zo intens als dat moment in 2020. Werken in de tuin of het nu professioneel of hobby matig is geeft mij veel rust, voldoening en liefde. Het zet mij in mijn kern en maakt dat ik meer in liefde met het geheel kan staan. Op deze pagina vind je alles natuurlijk tuinieren en wat met een ecologische tuin te maken heeft. Geniet van alle mooie tips, foto’s en laat je inspireren om ook zelf meer in contact te staan met de natuur.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ook benieuwd naar meer tuintips en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ook benieuwd naar meer tuintips en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ook benieuwd naar meer tuintips en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

We don’t spam! Read our [link]privacy policy[/link] for more info.